Algemene Voorwaarden

Identiteit van ElektRea

Zaakvoerder: Van der Hoeven Jens
Ondernemingsnummer: 0721991982
Heissteenweg 41, 2580 Beerzel
info@elektrea.be
ElektRea is gespecialiseerd in het herstellen van elektronica, verkoop van wisselstukken alsook in aanverwante diensten en oplossingen.

Garantie

Op elke herstelling krijgt u van ons 6 maanden garantie exclusief op (herhaalde) fysieke schade aan het toestel door verkeerd gebruik.

Indien u nog fabrieksgarantie heeft op uw toestel vervalt deze eens wij er aan werken.

Prijsbepaling

De prijzen op onze website zijn louter indicatief en kunnen nog gewijzigd worden. De correcte prijs van uw herstelling krijgt u na aanmelding van uw apparaat. Deze prijs kan nog steeds gewijzigd worden indien er zich verborgen gebreken voordoen. U ontvangt eerst een offerte en pas na uw akkoord zullen deze in rekening gebracht worden. Indien geen akkoord betaalt u enkel de verzending + diagnosekost.

Herstellingstermijn

We proberen steeds zo spoedig mogelijk een herstelling of controle uit te voeren, en gaan voor een maximumtermijn van 6 weken. Losstaand daarvan zijn wij natuurlijk afhankelijk van de leveringstermijnen van onze leveranciers en kan dit uitlopen. Indien uw herstelling langer dan de op voorhand vermelde termijn laat wachten kan u kosteloos (behalve verzendkosten) van uw herstelling afzien.

Verzending

De verzending gebeurt verzekerd via Bpost tot een maximumbedrag van €500. Indien u een hoger bedrag wenst te laten verzekeren kan dit, maar moet u dit op voorhand vermelden zodat wij dit bij Bpost kunnen aanvragen.

De verzendingskosten tot bij ons en terug naar een postpunt in uw buurt bedraagt €12,5 (of €16 indien het pakket zwaarder is dan 10kg) met verzekering tot €500. Prijzen berekend op 01/11/2020

Betaling

Elke herstelling moet op voorhand betaald worden. Indien de herstelling onmogelijk blijkt of u ervan afziet, gaan wij het bedrag exclusief de verzendkosten binnen de 14 werkdagen terugstorten.  De betalingen gebeuren steeds van of naar het rekeningnummer BE11 7360 4750 9654

Persoonsgegevens

ElektRea zal uw persoonsgegevens enkel intern gebruiken voor contact, en zal deze nooit doorgeven aan derden.

 Diagnose

Wanneer u uw apparaat naar ons verstuurd voor diagnose en blijkt dat het niet door ons opgelost kan worden betaald u enkel de verzending van €12,5. Kunnen wij wel een oplossing bieden maar u wenst deze toch niet te laten uitvoeren (te duur, te lang wachten, …) betaalt u slechts €30 diagnosekosten.

Wordt de factuur niet binnen de 3 maanden betaald, dan doet u automatisch afstand van het apparaat en zal het door ons gerecycleerd worden.

 Waterdichtheid van uw toestel

Hoewel wij steeds met originele onderdelen, inclusief originele tape e.d. werken, kunnen wij na aflevering de waterdichtheid van uw toestel niet meer garanderen. Wij staan dus niet in voor waterschade die later toegebracht werd aan uw toestel.